- Reklama -

NHL možná čeká farmářský oříšek

- Reklama -

Nejen NHL, ale také farmářská AHL zvažuje své možnosti před startem ročníku 2020/21. Ten je nyní naplánován na 4. února.

AHL doufá, že by na zápasy mohli být puštěni i fanoušci. Novináři k tomu píší, že by mohla v lize vzniknout divize vyhrazená čistě pro kanadské týmy. Tu by vytvořili Manitoba Moose, Toronto Marlies, Belleville Senators a Laval Rocket.

Zajímavé je, co se stane s mančafty Bakersfield Condors, Stockton Heat a Utica Comets, které sídlí v USA, ale slouží jako záložní týmy kanadských týmů a to Edmontonu, Calgary a Vancouveru.

Žurnalisté spekuluju, že by se tyto týmy mohly umístit také do kanadské divize. Nyní to ale vypadá tak, že to nebude vzhledem na náklady možné. Tato skutečnost by mohla ovlivnit povolávání hráčů do prvních týmů.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -