- Reklama -

Silver Knights! V poušti řádí další jezdci

- Reklama -

Vegas Golden Knights utnuli ve čtvrtek spekulace a představili jméno i logo své nové farmy v AHL, kterou bude celek Henderson Silver Knights.
Majitel Vegas Bill Foley oznámil zprávu prostřednictvím přímého přenosu, který byl k vidění na oficiálním twitterovém účtu klubu.
„Dnešek je významný den pro naši organizaci, město Henderson (předměstí Vegas – pozn. NHLnews) a celou Jižní Nevadu,“ uvedl Foley v tiskovém prohlášení. „Po letech plánování a příprav můžeme Stříbrné rytíře přivítat doma.“
Propojení Zlatých a Stříbrných rytířů začne fungovat již od sezony 2020/2021.
Logo záložního mužstva je inspirováno středověkými motivy a zobrazuje ozbrojeného válečnického koně, jenž má představovat sílu, vytrvalost a nebojácnost v bitvě.


Silver Knights budou hrát nejdříve v Orleans Areně pro 9 000 diváků v nevadském městě Paradise. Mezitím bude v Hendersonu vznikat zbrusu nová hala pro 6 000 fanoušků, jejíž výstavba by měla začít v srpnu tohoto roku.
„Hala pro AHL v Hendersonu bude soupeřit s T-Mobile Arenou (stánek Golden Knights). V některých ohledech bude dokonce lepší. Bude kompaktnější a přístupnější,“ podotkl šéf mančaftu z Pacifické divize NHL.
Vinou pandemie onemocnění COVID-19 zatím není známo, kdy tým odehraje své první utkání. AHL ohlásila 11. května zrušení zbytku ročníku a ani Calder Cup tak nebude letos udělen.


„Když jsme přivedli hokej do Las Vegas a vytvořili Golden Knights, ukázalo nám to, že jsou zde všechny prvky velkého hokejového města. Vášeň a euforii, které nám fanoušci ukázali za poslední tři roky, jsou větší, než jsme si kdy dovedli představit. Nyní se proto naši příznivci budou moct těšit na ještě více hokeje a pozorovat cesty našich hráčů postupujících našimi řadami až k cíli. A tím je stát se Zlatým rytířem!“ konstatoval Foley.
A jeho slova dostávají již nyní reálný obrys. Ke včerejšímu dni bylo složeno už 7 600 záloh na sezónní lístky. Cena jednotlivých vstupenek pak začíná na 10 dolarech.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -