- Reklama -

Nuda v Bostonu? Sportovci už zase něco slaví

- Reklama -

Pokud jde o oslavy zisku Stanleyova poháru, užívali si jich v posledních letech nejčastěji v Los Angeles (2014, 2012) a v Chicagu (2013, 2010), v dlouhodobějším horizontu můžeme přiřadit i Detroit (2008, 2002). Jestliže jste ale univerzálním sportovním fandou, který sleduje všechny hlavní profesionální soutěže v Severní Americe, doporučujeme přestěhovat se do Bostonu. Tam totiž nuda vskutku nehrozí.
Hokejoví Bruins se projížděli městem na otevřených vozech v roce 2011, nechyběli u toho ani Češi David Krejčí a Tomáš Kaberle. Letošní úspěch fotbalistů New England Patriots v Super Bowlu jsme zmiňovali i na našich stránkách, v novém tisíciletí byl už čtvrtý. Baseballisté Red Sox (na jejichž stadiónu odehráli Medvědi před pěti roky zápas Winter Classic) slavili v relativně nedávné době třikrát, basketbalisté Boston Celtics v roce 2008.
V miliónu lidí, kteří se téměř pravidelně vycházejí do ulic radovat se svými oblíbenci, se jeden mladý fanoušek rozhodně neztratil. Na sociálních sítích už se minimálně dvakrát objevila jeho fotografie připomínající, jaké má i přes svůj nízký věk štěstí na místo trvalého bydliště.

Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -