- Reklama -

O Tarasenka je velký zájem. Jak ho Ottawa zobchoduje?

- Reklama -

Ottawa Senators měli vysoké cíle před touto sezonou, z toho důvodu i přivedli několik známých tváří. Ročník se však absolutně nevyvíjí podle jejich představ a je už prakticky na 100 % jisté, že před trade deadline budou prodávat své cenné kusy.

Jedním z velkých jmen, které se objevilo na soupisce Senators teprve v této sezoně je zkušený ruský útočník Vladimir Tarasenko. Vítěz Stanley Cupu z roku 2019 se St. Louis Blues má letos solidní čísla – 44 utkání a 32 bodů. GM Ottawy Steve Staios si je tak dobře vědom, že každým dalším gólem a úspěšnou přihrávkou zvyšuje dvaatřicetiletý ruský hráč svoji cenu na trhu.

Tarasenko před sezonou podepsal jednoletý kontrakt na pět milionů dolarů, ve kterém má i klauzuli o nevyměnitelnosti. S blížící se uzávěrkou přestupů se však očekává, že se s klubem domluví na jejím vypuštění.

Podle zákulisních dohadů situaci okolo zkušeného ruského plejera bedlivě sledují Washington Capitals, Detroit Red Wings, St. Louis Blues nebo Arizona. Pravděpodobnější však je, že se svojí klauzule o nevyměnitelnosti Tarasenko vzdá pouze v případě týmu, který bude mít reálnou šanci dojít v play-off daleko.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -