- Reklama -

Tyhle týmy krouží kolem Tarasenka. Ten touží po Floridě

- Reklama -

Několik adeptů na Stanley Cup přemýšlí o tom, že by si své mužstvo posílilo o zkušeného útočníka Vladimira Tarasenka z týmu Ottawy.

Bruce Garrioch z deníku Ottawa Sun informoval, že zájem o 32letého Rusa projevily mimo jiné i týmy Floridy, Bostonu, Caroliny, Rangers, Vegas a Edmontonu.

Ottawa by ráda za Tarasenka, který se může v létě stát nechráněným volným hráčem, získala volbu ve druhém kole draftu a mladou naději.

Tarasenko má kontrolu nad situací díky klauzuli o nevyměnitelnosti a vysoko v seznamu preferovaných celků je podle Garriocha Florida.

- Reklama -

Jeho cap hit činí pět miliónů dolarů.

Vítěz Stanley Cupu z roku 2019 odehrál v této sezóně 57 zápasů se ziskem 17 branek a 41 bodů. V kariéře už má na svém kontě 732 utkání, v nichž zaregistroval 287 gólů a 615 bodů. V 97 duelech play-off přidal 64 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -