- Reklama -

Tarasenko se stěhuje na Floridu. Sens získali dvě volby v draftu

- Reklama -

Ottawa vyměnila Vladimira Tarasenka do Floridy výměnou za pár draftových voleb. Konkrétně se jedná o podmíněnou volbu ve čtvrtém kole letošního draftu (která se stane volbou ve třetím kole draftu 2026, pokud Panthers vyhrají Stanley Cup) a volbu ve třetím kole draftu 2025.

Senators si ponechávají 50 % forvardova pětimiliónového cap hitu. Součástí jeho smlouvy byla klauzule o nevyměnitelnosti. Hráč měl teda výměnu ve svých rukou.

- Reklama -

Tarasenko byl jedním z top hráčů, kteří byli dostupní před páteční uzávěrkou přestupů. 32letý křídelník je stále platnou součástí týmu, když v této sezóně nastřádal v 57 kláních 17 branek a 24 asistencí.

Panthers jsou aktuálně s bilancí 43-16-4 nejlepším týmem ligy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -