- Reklama -

Ovečkin myslí na konec. Kdy ukončí kariéru?

- Reklama -

Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin se otevřel k tomu, hovořit o konci své kariéry.

Na začátku této sezóny hvězdný útočník uvedl, že si hraní profesionálního hokeje stále užívá. Když tomu tak ale nebude, nemíní násilím zůstávat ve hře.

Zámořský portál RMNB přinesl překlad rozhovoru moskevského rodáka s Igorem Rabinerem z ruského deníku Sports-Express, ve kterém prozradil, že by mohl skončit po vypršení současné smlouvy.

„Myslím si, že ano,“ konstatoval Ovečkin, který jednoduše odpověděl na otázku, zda by v sobě našel 12 let hokeje až do padesátky: „Ne“.

- Reklama -

Ovečkin je sledován zejména kvůli tomu, zda překoná gólový rekord Waynea Gretzkého, od kterého jej dělí 58 gólů. Skončil by, i kdyby ho nepřekonal?

„Nelíbí se mi slovo ‚kdyby‘. Žijeme dnes, hrajeme, posouváme se dále,“ poznamenal Ovečkin, který v 50 kláních této sezóny vsítil jen 14 branek.

Ovečkin má smlouvu s cap hitem 9,5 mil. dolarů platnou do konce ročníku 2025/26.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -