- Reklama -

Polák má zlomeninu hrudní kosti. Může si za to sám, komentuje hlasatel Bruins

- Reklama -

Český zadák ve službách Dallasu Roman Polák utrpěl po nárazu do hrazení ve čtvrtečním duelu s Bostonem menší zlomeninu hrudní kosti.  Zatím není známo, jak dlouho bude Stars chybět.
Na nešťastný okamžik se podívejte ZDE.



33letý rodák z Ostravy vrazil do mantinelu poté, co se v boji o puk snažil zasáhnout útočníka Chrise Wagnera. Přitom však ztratil stabilitu a nepříjemně upadl.
Pobouření hráčova agenta Allana Walshe vyvolal komentář hlasatele Bruins Jacka Edwardse, který zranění přiřkl hláškou „bad hockey karma“ předchozím Polákovým hříchům. Walsh označil na svém twitteru komentátora za „sráče“.
Edwards ale nemíní ustupovat: „Za svým komentářem z živého vysílání si stojím a myslím si, že Brick (jeho spolukomentátor) to vystihl, když řekl, že Polák si může za zranění sám.“
Tématu se věnuje i největší bostonský deník Globe. Článek o sporu Walsh-Edwards patřil daný den mezi nejčtenější.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -