- Reklama -

Postupové scénáře pro 26. březen

- Reklama -

Na východě má před sobotními zápasy jistou účast v play off pouze Washington, o teoretickou naději už naopak přišly Toronto a Columbus. V Západní konferenci už jsou bez šance Vancouver a Edmonton, ale k dnešnímu dni známe čtyři postupující (Dallas, St. Louis, Los Angeles, Anaheim). Večer k nim může přibýt San Jose.
Sharks si prodlouží sezónu, pokud jakýmkoliv způsobem porazí Dallas. Jestliže v utkání s Hvězdami získají pouze bod, může jim pomoci Philadelphia svým vítězstvím nad Arizonou. Pokud nebudou Kojoti bodovat vůbec, mají Žraloci jistotu bez ohledu na výsledek svého utkání.
Už dnes můžeme také znát mužstvo, které si nejlépe vedlo v základní části. Hokejistům Washingtonu stačí k zisku Prezidentovy trofeje bod z utkání se St. Louis, případně skutečnost, že Dallas neporazí San Jose vůbec nebo až v samostatných nájezdech.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -