- Reklama -

Přelomová zpráva! Hráči NHL se mají vrátit na olympiádu

- Reklama -

Na tuhle zprávu čekali hokejoví fanoušci dlouho!
Nová kolektivní smlouva mezi hráči a NHL má obsahovat i klauzuli o návratu hokejistů nejlepší ligy zpět na olympijské hry. Informaci přinesl Pierre LeBrun ze stanice TSN.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!


Uznávaný insider připouští, že dohoda musí být ještě stvrzena NHL a hráčskou asociací NHLPA. Podle něj je však vše na dobré cestě.
Hráči NHL by se podle něj měli objevit na Hrách 2022 v Pekingu a 2026 v Miláně a Cortině d’Ampezzo.
Komisionář NHL Gary Bettman přitom v minulosti k tématu návratu NHL pod pět kruhů opakovaně vyjádřil svůj skeptický postoj, když mimo jiné uvedl, že „s absencí na turnaji je OK“. Loni v listopadu pak novinářům řekl, že účast hráčů na olympiádě „nesmírně narušuje“ průběh sezóny.
Liga v dubnu 2017 oznámila, že se nezúčastní Her 2018. NHL tak na olympiádě chyběla poprvé od roku 1998.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -