- Reklama -

První v dějinách. Bedard přepisoval historii

- Reklama -

Connor Bedard, který je očekávanou jedničkou letošního draftu, si bude muset udělat více místa ve svém prostoru pro trofeje. V sobotu jich totiž získal rekordní množství.

Útočník Reginy Pats získal na odevzdávání cen juniorské CHL ceny pro nejlepší naděj, nejproduktivnějšího hráče a nejlepšího hráče sezóny 2022/23. Nikdo před ním nezískal tyto tři trofeje v jednom roce.

Bedard je zároveň prvním hráčem od roku 2015, který získal tři trofeje najednou. Connor McDavid tehdy obdržel ceny pro největší naději, nejlepšího hráče a hráče, který nejlépe kombinuje úspěchy na ledě s těmi ve škole.

Bedard, jehož tým působí ve WHL, vedl v této sezóně všechny hráče CHL (i OHL a QMJHL) se 71 góly, 143 body a 360 střelami.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -