- Reklama -

Slafkovský podepsán

- Reklama -

Útočník Juraj Slafkovský podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Montrealem, který jej letos draftoval z prvního místa.

Osmnáctiletý talent, který v uplynulé sezoně startoval na olympijských hrách i mistrovství světa, si každý rok může vydělat maximálně 950.000 dolarů. Součástí smlouvy jsou pro každou sezonu i bonusy ve výši 3,595 milionu dolarů. 

Slafkovský byl v únoru na olympiádě v Pekingu ještě jako sedmnáctiletý vyhlášen nejužitečnějším hráčem turnaje. Slováci získali v Číně bronz a slavili první medaili pod pěti kruhy. Slafkovský, který poslední tři sezony hokejově rostl ve finském klubu TPS Turku, k historickému úspěchu pomohl sedmi góly ve stejném počtu zápasů.

- Reklama -

Na světovém šampionátu odchovanec Košic zaznamenal v osmi zápasech tři branky a šest asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -