- Reklama -

Šokující náhled do kabiny Jets. Finský deník píše o ostudných poměrech

- Reklama -

Kapitán Winnipegu Blake Wheeler po výměně Patrika Laineho do Columbusu uvedl, že lituje, jakým způsobem zvládl svůj vztah s mladým forvardem. Jednalo se o zvláštní vyjádření, které může vnést více světla do toho, proč chtěl Laine z mužstva odejít (o trejdu čtěte ZDE).

Finský deník Iltalehti informuje, že v šatně Jets byli hráči, včetně Wheelera, kteří s Finem nevycházeli nejlépe. To měl být jeden z klíčových důvodů jeho touhy po novém působišti.

V článku se dokonce tvrdí, že Wheeler viděl v Lainem konkurenci a nelíbilo se mu, že se Laine stával ve Winnipegu podobně populárním hráčem, jako byl v minulosti Teem Selänne.

Fini dokonce píší, že kouč Paul Maurice byl příliš slabý na to, aby zvládl Wheelera ukočírovat. Ten údajně v kabině vládne a často Laineho za jeho zády pomlouval.

- Reklama -

Nejedná se přitom o jediný případ, kdy chtěl někdo opustit kabinu Jets. Laine, Jack Roslovic, Dustin Byfuglien, Jacob Trouba a Evander Kane jsou příklady z poslední doby.

„Toto nám naznačuje, že je něco shnilého v klubu vedeném Kevinem Cheveldayoffem a v šatně vedené Wheelerem,“ poznamenali v deníku Iltalehti, kteří patři ve Finsku k nejčtenějším periodikům.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -