- Reklama -

Subban odmítá, že by jeho výměně předcházely spory se spoluhráči

- Reklama -

Před několika dny jsme přinesli vysvětlení klubového majitele Canadiens pana Molsona, který se ve všech směrech zastal generálního manažera Marca Bergevina. Nyní přinášíme názor samotného hráče, který byl obětí tolik diskutované výměny. P.K. Subban, nově hráč Nashvillu Predators, odmítá, že by za jeho trejdem byly jakékoli spory s bývalými spoluhráči.
„Nemohu s tím souhlasit,“ řekl Subban k sílícím spekulacím. „Všichni jsme různí, ale nakonec doufám, že mě všichni tihle chlapi respektovali a já respektoval je. A na tom by mělo všechno stát.“


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Subban se objevil v prvním televizním vystoupení v Montrealu od svého přestupu k Predators. Spolu s kapitánem Maxem Paciorettym vyvracely nejrůznější spekulace, které se v posledních týdnech kolem výměny populárního obránce vyrojily.
P.K. Subban odehrál v Montrealu 424 utkání s bilancí 63 gólů a 215 asistencí. Dvakrát byl nominován do prvního ligového All Star Týmu (2013 a 2015), jednou vyhrál James Norris Trophy pro nejlepšího zadáka ligy (2015).
„Mým snem bylo hrát za Montreal a smutné je, že svůj slib přivézt do něj Stanley Cup nebudu schopen vyplnit,“ řekl v televizním rozhovoru smutný Subban. „Je to byznys, na to nesmíme zapomínat. Vždycky jsem se na to díval tímto způsobem, že mohu být vyměněn jako kdokoli jiný v týmu. Na ledě se snažím makat tak tvrdě, jak jen to jde.“
„Moje vzpomínky na Montreal budou vždycky perfektní,“ dodal sedmadvacetiletý obránce. „Opouštím Montreal šťastný za těch šest sezón, co jsem v jeho dresu odehrál. Nemůžu komentovat rozhodnutí trenéra nebo managementu, to mi nepřísluší. Vím, že nejsem dokonalý, ale nakonec trochu toho tlaku musíte umět přijmout.“
Ať se to Subbanovi líbí nebo ne, nyní je hráčem Nashvillu a chce se pokusit o úspěch s ním. „Přál bych si vyhrát pro tuhle organizaci Stanley Cup. Pro jejich město. Do teď jsem tu možnost neměl, nyní se o to chci pokusit v Nashvillu. Dvakrát jsme se dostali do finále Východní konference, což není tak daleko od úplného finále. Abyste se tam dostali, musíte mít v kabině ty správné chlapy,“ uzavřel Subban.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -