- Reklama -

Taylor Hall si našel nový domov

- Reklama -

Útočník Taylor Hall posílil Buffalo, se kterým podepsal jako nechráněný volný hráč roční smlouvu na osm milionů dolarů. 28letý držitel Hart Trophy pro nejužitečnějšího hráče NHL z roku 2018 mění dres podruhé za posledních deset měsíců. Loni v prosinci jej získala Arizona z New Jersey.
„Jakmile se otevřel trh s volnými hráči, tak jsem zavolal Darru Ferrisovi (Hallův agent) a řekl mu, že máme zájem. Chceme hráče, kteří jsou pokorní a hladoví, chtějí vyhrávat a být součástí něčeho výjimečného. Ukázalo, že Taylor má zájem přijít. To je skvělé,“ uvedl generální manažer Sabres Kevyn Adams.



Hall, kterému skončil sedmiletý kontrakt na 42 miliónů, naskočil v uplynulé sezoně za New Jersey a Arizonu  do 65 duelů, v nichž nasbíral 52 bodů za 16 branek a 36 asistencí.
Podle Adamse zapadne Hall skvěle do útoku k centrovi Jacku Eichelovi. „Máme štěstí, že u nás v Buffalu je jeden z elitních centrů v lize a teď nás posílilo jedno z nejlepších křídel. Kádr a sestavu bude dávat dohromady Ralph Krueger (hl. kouč) tak, abychom byli úspěšní. Věřím, že si Taylor s Jackem bude rozumět,“ poznamenal Adams.
V NHL má Hall na kontě celkem 627 zápasů a 563 bodů za 218 branek a 345 asistencí. V play off dosud sehrál jen 14 utkání a zaznamenal 12 bodů za čtyři trefy a osm přihrávek

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -