- Reklama -

The End? Mrázkovi nehraje situace do karet

- Reklama -

Podle Jonase Siegela z portálu The Athletic by mohlo být působení brankáře Petra Mrázka v Torontu u konce.

Mrázek má být mimo hru šest týdnů, což by znamenalo, že by mohl být týmu k dispozici druhý květnový týden. Siegel si však neumí představit, že se by se v tomto bodě ještě vrátil do akce.

„Mrázek bude mimo hru tak dlouho, že si Erik Källgren udrží pozici dvojky,“ uvedl známý insider.

„Pokud by se Jack Campbell trápil anebo nebyl z nějakého důvodu k dispozici, Leafs by měli zajímavé rozhodování mezi Källgrenem, nováčkem s omezenými zkušenostmi z NHL, a Mrázkem, který má dostatek zkušenosti z play-off, ale s převážně katastrofálními výsledky v této sezóně.“

- Reklama -

Siegel uvažuje, zda bude Campbell, který se může stát v létě nechráněným volným hráčem, v příští sezóně nazpět a zda to vůbec bude důležitý faktor v Mrázkově situaci.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -