- Reklama -

Tomáš Hertl musí s kolenem na operaci. Ovlivní to jeho start na MS?

- Reklama -

Český centr San Jose Sharks Tomáš Hertl musí se zraněným levým kolenem na operaci. Jeho účast na domácí MS však pravděpodobně ohrožená není. Sharks ve svém stanovisku uvedli, že bude chybět „jen“ několik týdnů.

„Přesný harmonogram se ještě bude upravovat podle toho, jak se povede zákrok a bude úspěšná rehabilitace. Budeme tento proces bedlivě sledovat a dáme vám včas vědět další vývoj. Vzhledem k povaze Tomášova zranění jsme souhlasili s tím, že se zúčastnil All-Star Game a posunul si tím termín operace,“ vyjádřil se pro novináře GM Sharks Mike Grier.

„Čas od času jsem cítil bolest v levém koleni v této sezoně. Po diskuzi s našimi lékaři jsem se dozvěděl, že když budu pokračovat v zátěži, tak se mé zranění nijak razantně nezhorší. Po návratu z Toronta v minulém týdnu jsem se o své situaci znovu bavil s týmovými lékaři a se svojí rodinou a rozhodli jsme se, že na zákrok půjdu už nyní, abych se mohl co nejdříve vrátit ve 100% stavu,“ okomentoval svoji situaci český útočník.

Tomáš Hertl letos posbíral 34 bodů v 48 zápasech. Celou svoji dosavadní kariéru hraje za San Jose Sharks. Měl by patřit mezi tahouny českého národního týmu na blížícím se MS v Praze a Ostravě.

- Reklama -

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -