- Reklama -

Tučňáci na lovu. Rádi by brali v Minnesotě

- Reklama -

Penguins by rádi rozšířili své útočné řady o Jasona Zuckera z Minnesoty Wild, kteří se však zatím zdráhají se forvarda vzdát. Ve svém pravidelném sloupku to uvedl Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.
Loni na jaře se přitom snažila Minnesota 28letého Američana intenzivně vyměnit, k její smůle ale narážela na nechuť ostatních klubů.



Zucker dosáhl ve čtyřech z posledních pěti sezón na 20gólovou metu a v té aktuální má náběh na 25 přesných zásahů. V týmu má navíc druhý nejvyšší bodový průměr na utkání (0,7).
Rodák z Kalifornie má ve svém kontraktu platné ještě tři roky s cap hitem 5,5 mil. dolarů. Takový prostor sice Pittsburgh nyní nemá, může jej ale získat zapsáním Jakea Guentzela na listinu dlouhodobě zraněných hráčů.
Zucker by podtrhnul už tak silnou ofenzívu pensylvánského celku, kterému patří s průměrem 3,3 branky na zápas v této statistice sedmé místo v lize.
Minnesotě se naopak nedaří a na postupovou příčku ztrácí v Západní konferenci pět bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -