- Reklama -

Útočník Flyers se ocitl v prapodivné situaci

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Philadelphie Dale Weise neodcestoval s týmem do Montrealu, se kterým Letci odehrají v sobotu zápas. Třicetiletý Kanaďan byl požádán generálním manažerem Chuckem Fletcherem, aby zůstal doma a vyčkal na trejd.
O případu informuje John Boruk ze stanice NBC Sports Philadelphia.

Jak a kdy bude výměna zrealizována, není známo.
Weise v tomto roce už dvakrát prošel bez povšimnutí waiver listinou nechráněných hráčů – poprvé před úvodním kláním ročníku ve Vegas a podruhé tento týden. Ani v jednom případě neprojevil žádný z klubů zájem převzít jeho relativně tučný kontrakt.
Flyers mohli rodáka z Winnipegu poslat do Lehigh Valley v AHL, avšak nestalo se tak. Weise tak od úterý netrénuje s týmem a připravuje se individuálně ve městě Voorhees v New Jersey.
Zkušený křídelník odehrál v této sezóně 42 utkání s bilancí pěti gólů a šesti asistencí. Ze své smlouvy má platný ještě jeden rok s cap-hitem 2,35 mil. dolarů.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -