- Reklama -

Vegas má přijít o své klíčové hráče

- Reklama -

Fanshop týmu
Dva důležití členové ofenzivy Golden Knights za sebou mají pravděpodobně poslední zápasy v dresu nováčka NHL. Podle Davida Schonea z deníku Review-Journal se s klubem v nejbližší době rozloučí James Neal a David Perron.

Oběma útočníkům končí smlouvy a od neděle jsou v kontaktu s ostatními týmy. S Vegas se na novém kontraktu nedokázali domluvit.
Perronův agent Allan Walsh se Schoenovi svěřil, že Rytíři s jeho klientem dále nepočítají a od přestupové uzávěrky, ve které se řešila potenciální výměna, nebyly strany v přímém kontaktu.

Podobná situace panuje i okolo Neala. Podle agenta Patricka Morrise je na cestě do jiného mančaftu, přestože by samotný sportovec v Nevadě rád zůstal.
Perron byl v uplynulé sezóně s 66 body (16+50) třetím nejproduktivnějším hráčem mužstva. Nealovi se 44 body (25+19) patřila čtvrtá příčka.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -