- Reklama -

Velká sázka o malé pivo

- Reklama -

Stalo se už tradicí, že před vyvrcholením bojů o Stafb-chicagonley Cup (a někdy i v dřívější fázi play off) spatří světlo světa sázka mezi starosty měst, v nichž působí finalisté. Ani letošní rok není výjimkou. Bob Buckhorn z Tampy a Rahm Emanuel z Chicaga se v případě prohry svých oblíbenců zavázali poslat na radnici druhého města „potravinový balíček“ a peněžní příspěvek na vybraný dětský charitativní projekt.
„Nabídl jsem starostovi Emanuelovi poslat jedno z nejlepších piv v Tampě a to nejlepší jídlo, pokud by Lightning nezvítězili. Ale upřímně, moji spolupracovníci už se těší, jak si vychutnají chicagskou pizzu a tvarohové koláčky,“ prozradil Buckhorn.

Nemá asi smysl zatěžovat vás konkrétními značkami produktů, které po definitivním skončení sezóny 2014-15 poputují mezi jihovýchodem USA a třetím nejlidnatějším městem Spojených států. Za zmínku ale určitě stojí, že vybraných lahůdek bude 122, což je „stáří“ Stanleyova poháru.
V případě úspěchu Jestřábů se vylepší stav účtů dobročinné organizace BAM (Becoming A Man), z vítězství Blesků bude finančně profitovat charitativní program Boys and Girls Clubs of Tampa Bay.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -