- Reklama -

Velké stěhování! NHL čeká zemětřesení

- Reklama -

Capitals údajně čeká přestěhování z hlavního města do Severní Virginie.

Tým by se měl přesunout z Washingtonu D.C. do nedaleké Alexandrie. Právě v tomto městě má proběhnout tisková konference, kde celou věc oznámí majitel Capitals Ted Leonsis. Ten plánuje přestěhovat i mužstvo NBA Wizards. Informaci přinesl renomovaný zámořský novinář Adrian Wojnarowski z ESPN.

Oba týmy hrají v Capital One Aréně ve Washingtonu už od roku 1997, avšak sebevědomý majitel nehledí na historii ale budoucnost. Poslanci ve Virginii, kde se Alexandria nachází, hlasovali v pondělí ve prospěch projektu konstrukce nové arény, do které by se měly oba kluby přestěhovat.

Leonsis a představitelé Washingtonu diskutovali o možných příspěvcích města na renovaci současné arény, avšak diskuze opakovaně ztroskotaly. Starostka města Muriel Bowserová oznámila nový návrh, který zahrnuje nabídku ve výši 500 až 800 mil. dolarů na financování kompletní renovace a modernizaci stávající haly.

- Reklama -

Capitals a Wizards by měli podle smlouvy zůstat ve Washingtonu až do roku 2027, ale Leonsis plánuje její předčasné ukončení. Jména slavných klubů by však měla být i navzdory přestěhování stejná.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -