- Reklama -

VIDEO: Brutální hit na mistrovství světa. Ambühl poslal Jensena domů

- Reklama -

Utkání základní skupiny „A“ světového šampionátu mezi Dánskem a Švýcarskem poznamenalo vážné zranění obránce Jespera B. Jensena. Švýcarský útočník Andres Ambühl dohrával souboj a dánského beka doslova přišpendlil na mantinel. Jensen ležel po úderu několik minut bezvládně na zemi a z ledového plochy musel být odvezen na nosítkách. Rozhodčí posoudili zákrok jako čistý.
Švédská televize TV12 posléze informovala, že byl čtyřiadvacetiletý Dán odvezen do nemocnice na podrobná vyšetření. A ta nedopadla vůbec dobře – hráč finského Jokeritu utrpěl po Ambühlově hitu otřes mozku, poranění ramene a na turnaji tak končí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -