- Reklama -

VIDEO: Daňo mohl mít hattrick, gólman Vancouveru mu ale holou rukou zabránil ve skórování

- Reklama -

V prvních pěti startech za Winnipeg od únorové výměny z Chicaga vyšel Marko Daňo naprázdno, v dalších čtyřech zaznamenal pět bodů. Mladému Slovákovi prospěl přesun do druhé formace k Mathieuovi Perreaultovi a Alexandru Burmistrovi. V pondělním utkání na ledě Vancouveru (5:2) se tahle řada postarala o tři z pěti branek, Daňo dvě dal a na jednu nahrál.
Nejlepší hráč zápasu ohrozil soupeřovu svatyni celkem čtyřmi pokusy a moc nechybělo, aby zkompletoval hattrick. Hodně blízko ke vstřelení branky byl Daňo ve 33. minutě za stavu 2:0 pro Jets. Proti byl ale gólman Canucks Jacob Markström, jenž předvedl obětavý zákrok, když dorážku jednadvacetiletého útočníka Jets u své pravé tyče zlikvidoval po ztrátě vyrážečky holou rukou.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -