- Reklama -

VIDEO: Druhý hattrick Jordana Eberleho v NHL

- Reklama -

Tři góly vstřelil v neděli kanadský hokejista Jordan Eberle, který pomohl Edmontonu k výhře 5:2 nad Vancouverem. Šestadvacetiletý křídelník nejprve v 19. minutě zužitkoval přesilovku a otevřel tak skóre zápasu. V čase 24:10 odpověděl Eberle na vyrovnávací trefu Goldobina a druhý hattrick kariéry v NHL pak zkompletoval ve 31. sekundě třetí třetiny, kdy poslal Oilers do vedení 4:1.


Bude vás zajímat:


Byl to jeho dvacátý zásah v sezóně (82 utkání). Eberle dal minimálně dvacet branek v pěti ze svých sedmi sezón v NHL. Povedlo se mu to počtvrté za sebou. „Po první brance stoupne vaše sebevědomí a snažíte se vstřelil další góly. Některé zápasy se prostě vydaří,“ uvedl rodák z Reginy.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -