- Reklama -

VIDEO: Voráček zpívá na koncertu Springsteena

- Reklama -

30. srpen bylo datum, které měl Jakub Voráček poznačené ve svém diáři hodně tučným písmem. V daný den totiž útočník Philadelphie Flyers navštívil společně se spoluhráčem Radko Gudasem koncert Bruce Springsteena a při vystoupení legendárního amerického zpěváka se oba hráči výborně bavili.
„Jsem obrovský Springsteenův fanoušek, protože jeho hudba vždycky vypráví nějaký příběh a taky kvůli tomu, jak vystupuje na koncertech,“ sdělil Voráček už před dvěma lety serveru NJ.com.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Neviděl jsem nikoho jiného, kdo do svých živých vystoupení dává tolik úsilí. Fanoušci si jeho zpívání užívají. A právě za to ho lidi tolik milují,“ doplnil kladenský odchovanec, který se přiznal k tomu, že navštívil více než deset živých vystoupení svého oblíbeného zpěváka (jen v roce 2012 jich bylo šest).
Voráček se v průběhu večera na MetLife Stadium v East Rutherfordu (New Jersey) nechal strhnout báječnou atmosférou koncertu a se šestašedesátiletým Springsteenem si zazpívá alespoň část písně Born to Run. Výsledek svého pěveckého snažení potom umístil na svůj twitterový účet. Sami tak můžete posoudit, jak mu šlo…
„Dnes ráno (ve středu) jsem to video viděl. Je to hrozný zpěvák. Ale vím, jak moc Bruce zbožňuje,“ komentoval Voráčkův výkon kapitán Flyers Claude Giroux pro nhl.com.


Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -