- Reklama -

Výsledky: Boston udolal Rangers, Toronto potvrdilo formu proti Montrealu

- Reklama -

Rangers 2:3 pp Boston (1:0, 0:1, 1:1 – 0:1)

Branky a nahrávky: 14. J. Gauthier (Lemieux), 52. Rooney (Lemieux, R. Lindgren) – 30. Wagner, 49. Bjork (DeBrusk, K. Miller), 61. Marchand (McAvoy, Bergeron)

Československá stopa v utkání
Libor Hájek (NYR) 0+0, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 10:51
David Pastrňák (BOS) 0+0, 3 střely na bránu, 0 TM, čas na ledě 20:14
David Krejčí (BOS) 0+0, 0 střel na bránu, 2 TM, čas na ledě 15:31
Jakub Zbořil (BOS) 0+0, 2 střely na bránu, 0 TM, čas na ledě 21:25

Tři hvězdy utkání
1. Brad Marchand (BOS) 1+0
2. Tuukka Rask (BOS) 94,3% úspěšnost zákroků
3. Brendan Lemieux (NYR) 0+2

New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – R. Lindgren, Fox, K’A. Miller, Trouba (A), Hájek, Bitetto – Kreider (A), Zibanejad (A), Bučněvič – Panarin, R. Strome, Kakko – Lafreniere, B. Howden, Di Giuseppe – Lemieux, Rooney, J. Gauthier.

- Reklama -

Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Lauzon, McAvoy, Grzelcyk, Carlo, K. Miller, J. Zbořil – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – N. Ritchie, Krejčí (A), C. Smith – DeBrusk, Coyle, Bjork – Frederic, Kuraly, Wagner.

Montreal 2:4 Toronton (1:0, 0:1, 1:3)

Branky a nahrávky: 2. J. Anderson (Drouin), 57. Tatar (Chiarot, A. Romanov) – 36. Dermott (Muzzin, Tavares), 42. Holl (Tavares, Muzzin), 43. I. Michejev (Kerfoot, Hyman), 59. Hyman (Matthews, Muzzin)

Československá stopa v utkání
Tomáš Tatar (MTL) – 1+0, 6 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 14:07

Tři hvězdy utkání
1. Zach Hyman (TOR) – 1+1
2. John Tavares (TOR) – 0+2
3. Josh Anderson (MTL) – 1+0

Montreal Canadiens: Price (Allen) – S. Weber (C), Chiarot, Petry (A), Edmundson, A. Romanov, Kulak – Gallagher (A), Danault, Tatar – J. Anderson, Suzuki, Drouin – Armia, Kotkaniemi, Toffoli – Perry, Evans, Lehkonen.

Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews (A), Hyman – I. Michejev, Tavares (C), W. Nylander – Engvall, Kerfoot, Vesey – Spezza, Boyd, Petan.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -