- Reklama -

Výsledky: Vegas vynulovalo Colorado

- Reklama -

Pittsburgh 6:3 Washington (2:1, 2:2, 2:0)

Branky a nahrávky: 11. Rust (Matheson, Crosby), 12. B. Tanev (Ceci, Ruhwedel), 27. Rust (Letang, Guentzel), 31. Guentzel (Rust, Ceci), 59. Aston-Reese (Letang, Jarry), 60. Crosby (Guentzel, Matheson) – 6. Kuzněcov (J. Schultz, Eller), 24. J. Vrána, 38. Bäckström (Ovečkin, Carlson)

Československá stopa:
Jakub Vrána (WSH) – 1+0, 3 střely, 0 TM, čas na ledě 16:37
Vít Vaněček (WSH) – 32 zákroků, 4 OG, úspěšnost 88,9 %, čas na ledě 59:19
Richard Pánik (WSH) – 0+0, 2 střely, 0 TM, čas na ledě 10:56
Zdeno Chára (WSH) – 0+0, 2 střely, 0 TM, čas na ledě 14:16

Tři hvězdy utkání:
1. Bryan Rust (PIT) – 2+1
2. Jake Guentzel (PIT) – 1+2
3. Cody Ceci (PIT) – 0+2

Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – P-O. Joseph, Letang, Matheson, Marino, Ruhwedel, Ceci – Guentzel, Crosby, Rust – Zucker, Malkin, Kapanen – Aston-Reese, Blueger, B. Tanev – O’Connor, Jankowski, Sceviour.

- Reklama -

Washington Capitals: Vaněček (C. Anderson) – Dillon, Carlson, Chára, J. Schultz, Orlov, Jensen – Ovečkin, Bäckström, T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Pánik, Eller, Sheary – Hagelin, Dowd, Hathaway.

Vegas 1:0 Colorado (0:0, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 22. Pacioretty (Whitecloud)

Tři hvězdy utkání
1. Marc-Andre Fleury (VEG) – čisté konto, 30 zákroků
2. Max Pacioretty (VEG) – 1+0
3. Zach Whitecloud (VEG) – 0+1

Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Dansk) – Pietrangelo (A), Martinez, Whitecloud, Hague, Coghlan, Holden – Mark Stone (C), Stephenson, Pacioretty – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Glass, Kolesar – Reaves, N. Roy, W. Carrier.

Colorado Avalanche: Grubauer (Werner) – Byram, D. Toews, Timmins, Gilbert, Graves, MacDonald – Rantanen (A), MacKinnon (A), Saad – Donskoi, Kadri, Burakovsky – O’Connor, Compher, Ničuškin – Jayson Megna, Bellemare (A), Dries.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -