- Reklama -

Z Ricka Nashe se stal Medvěd. A bylo to drahé!

- Reklama -

Působení Ricka Nasha v New Yorku je u konce.
Rangers přenechali stárnoucího kanonýra Bostonu, který opačným směrem posílá univerzitního obránce Ryana Lindgrena, útočníky Matta Beleskeyho s Ryanem Spoonerem a dvě volby v draftech – v prvním kole 2018 a sedmém kole 2019.


Z výše uvedeného je patrné, že klub z Massachusetts o kanadského útočníka hodně stál. V této sezóně Nash nastoupil do 60 zápasů a připsal si 18 gólů a deset asistencí.
Nashovi, kterému 1. července končí osmiletý kontrakt, budou Rangers i nadále pokrývat 50 procent jeho platu. Bruins se na oplátku zavázali následující dva roky vyplácet polovinu výplaty Mattu Beleskeymu.
Boston v neděli také oznámil, že podepsal roční kontrakt s kapitánem USA na ZOH Brianem Giontou. Vítěz Stanley Cupu s New Jersey (2003) letos kromě turnaje v Koreji odehrál pouze jediné klání v AHL.
 
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -