- Reklama -

Z těchto tří mužů vzejde nový trenér Capitals

- Reklama -

Washington hledá nového hlavního trenéra, přičemž oslovil několik známých jmen.
Generální manažer Caps Brian MacLellan měl již jednat s Mikem Babcockem, Peterem Laviolettem a Gerardem Gallantem.
Pierre LeBrun ze stanice TSN k tomu dodal, že se jedná o finální trojici, z nichž vybere hlavního kouče.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Babcockovy trenérské zkušenosti z NHL sahají až k roku 2002, přičemž v roce 2008 slavil Stanley Cup s Detroitem. Od sezóny 2017/18 pak velel Torontu, který se s ním letos rozešel.
Gallant je ze zmíněných tří koučů nejméně zkušený, když má za sebou „pouhých“ devět let koučování. V roce 2018 mu však byla udělena cena Jack Adams Award pro nejlepšího trenéra.
Laviolette, který v NHL odkoučoval 1 200 utkání, strávil posledních šest ročníků v Nashvillu. S Preds se dostal nejdál v roce 2017, kdy Predátoři pronikli až do velkého finále. Letos v lednu ale dostal padáka.
Capitals propustili po neúspěšném play-off Todda Reirdena, který velel lavičce mužstva dvě sezóny po odchodu Barryho Trotze.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -