- Reklama -

Lehner se těší na tučný kontrakt. Co bude s Fleurym?

- Reklama -

Vypadá to tak, že Marc-Andre Fleury bude opět jednou mužem navíc. Po odchodu z Pittsburghu by jej mohl ve Vegas „vyhnat“ Robin Lehner.
Jesse Granger z portálu The Athletic informuje o tom, že se tým z Nevady rozhodl podepsat nový dlouhodobý kontrakt s 29letým Lehnerem. Jednání už údajně mají probíhat.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

„Nic není zfinalizované a je tam ještě dost věcí k projednání. Ale vypadá to tak, že klub chce, aby zůstal Lehner Zlatým rytířem i po této sezóně,“ poznamenal Granger.
„Očekávám, že dohoda bude mít přibližnou hodnotu okolo pěti let a pěti miliónů ročně. Nepřekvapilo by mě, kdyby si ročně vydělal více než pět miliónů, což by z něj činilo 13. nejlépe placeného gólmana v NHL.“
Granger nevylučuje, že si Golden Knights udrží v týmu i 35letého Fleuryho. Při jeho ročním platu sedm miliónů a dvěma roky ve stávajícím kontraktu je ale pravděpodobnější, že jej vykoupí ze smlouvy nebo se jej i navzdory klauzuli o nevyměnitelnosti pokusí vytrejdovat.
Jednou z variant Fleuryho budoucnosti může být i angažmá v Pittsburghu. Na případný scénář se podívejte ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -