- Reklama -

Z Tučňáka Rytířem. Fleury zůstane ve Vegas i nadále

- Reklama -

Fanshop týmu
Vegas podepsalo s gólmanem Marc-Andrém Fleurym nový tříletý kontrakt. Ten začne platit od sezóny 2019/20 a třiatřicetiletému Kanaďanovi zaručí průměrný roční plat 7 mil. dolarů.
Fleury vstupuje do posledního roku aktuální smlouvy (5,75 mil. dolarů ročně), po které se mohl stát nechráněným volným hráčem.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Bývalý Penguin, jehož získal nováček soutěže během rozšiřovacího draftu, si v uplynulé sezóně vytvořil s úspěšností zákroků 92,7 procent a průměrem 2,24 inkasovaného gólu na zápas svá osobní maxima. K tomu patřil k největším oporám Golden Knights během play-off, v němž zaznamenal bilanci 13-7.
Celkově má Fleury v NHL na kontě už 404 výher, s nimiž mu patří v historickém pořadí brankářů 11. místo.

Fleury oznamuje fanouškům, že zůstává Rytířem až do roku 2022:



Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -