- Reklama -

Zamíří Toews k Avs?

- Reklama -

Kromě Patricka Kanea končí po sezóně smlouva i další ikoně Blackhawks Jonathanu Toewsovi. Někdo věří, že Toewsova výměna je pravděpodobnější než Kanea a tento postoj sdílí i Elliotte Friedman z kanadské stanice Sportsnet.

„Toews dal jasně najevo, že u něj nastal čas, aby se posunul dále,“ poznamenal zámořský insider.

Friedman se zamyslel nad tím, kam by v případě výměny mohl kanadský útočník směřovat.

„Skutečně by mě zajímali a toto je čistě jen spekulování, zda Toews neskončí v Coloradu. Přišli tam o Kadriho…a opět v této sezóně zaútočí na Stanley Cup,“ poznamenal Friedman.

- Reklama -

Problémem by mohlo být to, kam by Avs umístili vysoký Toewsův cap-hit. Friedman připustil, že by do jeho výměny mohl být zapojený i třetí tým.

„K tomu dojde. Věřím, že se to stane. Věřím, že základy už byly postaveny. Nejspíše bude vyměněný k někomu jinému a potom znovu k tomu, kdo jej chtěl. Je to možnost,“ uvedl Friedman.

Toews má ve své smlouvě plnou klauzuli o nevyměnitelnosti, takže si zřejmě počká, v jakém stavu bude mužstvo Blackhawks předtím, než by se rozhodl pro odchod.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -