- Reklama -

Zucker zkritizoval kouče. Nyní se kaje

- Reklama -

Jason Zucker si v průběhu tohoto týdne pustil pusu na špacír a nyní toho lituje.
Útočník Wild se po čtvrteční prohře s Montrealem 0:4 pustil do kritiky svého týmu a nevynechal při tom ani hlavního kouče Bruce Boudreaua. V sobotu i prostřednictím médií zaslal trenérovi své pardón.



„Prvně bych se rád omluvil Bruceovi. Neexistoval pro mě žádný důvod, abych jej tehdy citoval,“ kál se 27letý Američan. „Mým záměrem bylo dát najevo, že se musíme všichni zlepšit…z 99,9 procent hráči.“
Zuckerův kriticky komentář přišel poté, co si Minnesota zhoršila bilanci v tomto ročníku na 1-6-0.
Zde jsou jeho slova těsně po utkání: „Myslím si, že k nastartování potřebujeme více než porady, abych byl upřímný. Musí na tom zapracovat každý z nás od Bruce směrem dolů. Bruce se musí zlepšit. My se musíme zlepšit…“
I navzdory zpochybnění kompetencí to však vypadá, že Boudreau našel pro svého svěřence pochopení.
„Celé to myslel tak, že na sobě musí zapracovat každý. Nezamýšlel nebo nechtěl, aby to mířilo hlavně na mě,“ řekl novinářům zkušený kouč, který vede mančaft od sezóny 2016/17.
O zlepšení skóre se pokusí Wild už v noci z neděle na pondělí, kdy se opět střetnou s Canadiens.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -