- Reklama -

Bavič Tortorella rozesmál novináře na tiskovce

- Reklama -

Jako by to ani nebyl on. Kouč Columbusu a známý bouřlivák John Tortorella, který občas neváhá na zástupce médií nevybíravě vystartovat, se tentokrát předvedl v úplně jiném světle. Po pondělním tréninku odpovídal na dotazy novinářů na tiskové konferenci. Působil uvolněně a zdálo se, že je v dobrém rozmaru.



V jednu chvíli Tortorella zaregistroval, že na jeden z mobilních telefonů, na který si jeho odpovědi nahrával Tom Reed z The Athletic, se už potřetí pokouší dovolat žurnalistova maminka (vyzvánění bylo ztlumeno). A protože syn by mámě vždycky měl zvednout telefon, rozhodl se „Torts“ vzít situaci do svých rukou.
Fanshop týmu
Reedova kolegu Aarona Portzlinea tak přerušil v půlce otázky. „Počkejte chvilku, někomu volá máma,“ zastavil ho. Načež telefon zvedl. „Paní Reedová? Tady je John Tortorella. Právě jsme uprostřed tiskové konference,“ spustil.
Novinář jen bezmocně sledoval, jak se hovor kouče s jeho mámou bude dál odvíjet. „To je v pořádku. Raději si budu povídat s Vámi, než s ním,“ pokračoval Tortorella a zástupci médií se mohli potrhat smíchy. „Vidím, že voláte už poněkolikáté. Není to od něj pěkné, že vám to nebere, ale má tady teď práci. Mějte se hezky. Rád jsem vás slyšel,“ rozloučil se kouč s novinářovou matkou.
Podle Tortorelly bylo přijetí onoho hovoru otázkou slušnosti. „Máma volala svému synovi. Chtěl jsem se jen ujistit, že ji nebude nadále ignorovat,“ komentoval úsměvnou historku. Jak je vidět, i takový ras, jako je Tortorella, má smysl pro humor a umí ukázat vlídnější tvář.
K dobré náladě má ostatně důvod. Generální manažer Jarmo Kekälainen mu při uzávěrce přestupů přivedl hned několik posil. Mezi nové tváře Blue Jackets patří útočníci Matt DucheneRyan Dzingel, obránce Adam McQuaid a gólman Keith Kinkaid.

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -