- Reklama -

Byl jsem pěkně nas.aný! přiznal nechtěný Ranger. Nyní se ho ujali Bolts

- Reklama -

Tampa Bay podepsala roční smlouvu s obráncem Kevinem Shattenkirkem. Někdejší člen Rangers, jehož newyorský klub po dvou sezónách nedávno vykoupil ze smlouvy, si vydělá 1,75 mil. dolarů.
Podle novináře Davida Pagnotty měli o Shattenkirka zájem také Maple Leafs, Avalanche či Jets.
30letý Američan odehrál v uplynulém ročníku 73 zápasů, v nichž nastřádal 28 bodů. Nyní doufá, že po boku Victora Hedmana či Ryana McDonagha svou kariéru restartuje.


„Byl jsem pěkně nas.aný,“ okomentoval bez servítek svůj konec v New Yorku pro Stephena Whynoa z agentury AP.
„Myslím tím, že mám zlost na sebe za to, že jsem nevyužil příležitost hrát doma lépe a dal jim možnost vykoupit mě,“ dodal bek, pro něhož je Velké jablko i rodným městem.
Shattenkirk se upsal Jezdcům v roce 2017 čtyřletou smlouvu. Loni ale zaznamenal průměrný ice time jen 18:56, čímž se mezi zadáky v týmu zařadil až na páté místo.
Celkem má na svém kontě v NHL 609 utkání, ve kterých vstřelil 75 branek a nasbíral 349 bodů. Kromě Rangers hájil také barvy Colorada, St. Louis a Washingtonu.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -