- Reklama -

Canes a Sharks si měnili beky

- Reklama -

Carolina získala ze San Jose obránce Kylea Wooda výměnou za dalšího zadáka Trevora Carricka. K trejdu došlo v úterý.

„Kyle je mohutný obránce, který dokáže udržet puk,“ okomentoval nový přírůstek generální manažer Hurricanes Don Waddell. „Je o několik let mladší než Trevor a má tak dostatek času k vývoji v Charlotte.“
23letý Wood, který byl draftován v roce 2014 z 84. místa, na svou premiéru v NHL stále čeká. V minulé sezóně naskočil na farmě Sharks do 68 duelů se ziskem 35 bodů.
O dva roky starší Carrick se objevil loni v dresu Canes v jednom utkání, přičemž celkem má v prestižní lize na svém kontě čtyři vystoupení. 115. muž draftu 2012 odehrál v uplynulém ročníku v nižší AHL 71 zápasů, v nichž nasbíral 47 bodů.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -