- Reklama -

České hvězdy! Pastrňák a Hertl se postarali o výhry svých týmů

- Reklama -

Boston 4:3 Columbus (0:0, 1:0, 3:3)

Stav série: 3:2

Branky a nahrávky: 22. Krejčí (DeBrusk, Backes), 45. Marchand (Clifton, Bergeron), 52. Pastrňák (Marchand), 59. Pastrňák (Marchand, Carlo) – 51. S. Jones(Werenski, Atkinson), 53. Dzingel (Duchene, D. Savard), 54. Kukan (Panarin, J. Anderson)
Československá stopa v utkání:
David Pastrňák (BOS) 2+0, 7 střel, čas na ledě 17:48
David Krejčí (BOS) 1+0, 2 střely, čas na ledě 17:31
Zdeno Chára (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 22:40

Tři hvězdy utkání:
1. David Pastrňák (BOS) 2+0
2. Tuukka Rask (BOS) 33 zák., 3 góly, 91,7%
3. Brad Marchand (BOS) 1+2
Diváci: 17 565
Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk, Clifton – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Krejčí (A), Backes – Ma. Johansson, Coyle, Heinen – Nordström, Kuraly, Wagner. 
Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones (A), Kukan, D. Savard, Harrington, Clendening, Gavrikov – Panarin, Dubois, Bjorkstrand – N. Foligno (C), Duchene, Atkinson – Wennberg, Dzingel, Dubinsky – Jenner (A), J. Anderson. 

San Jose 2:1 Colorado (0:0, 1:1, 1:0)

Stav série: 3:2

Branky a nahrávky: 40. Hertl (Couture, M. Karlsson), 47. Hertl (Vlasic, Donskoi) – 38. Jost (Compher)
Československá stopa v utkání:
Tomáš Hertl (San Jose) 2+0, 8 střel, čas na ledě 24:01

Tři hvězdy utkání:
1. Tomáš Hertl (San Jose) 2+0
2. Martin Jones (San Jose) 21 zák., 1 gól, 95,5%
3. Logan Couture (San Jose) 0+1

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, Vlasic, E. Karlsson, Dillon, J. Ryan, Braun – Nyquist, Couture, Meier – Hertl, E. Kane, Labanc – J. Thornton, Sörensen, M. Karlsson – Goodrow, Haley, Donskoi.

Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – E. Johnson, Cole, Barrie, Zadorov, Girard, Makar – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Compher, Kerfoot, C. Wilson – Söderberg, Nieto, Brassard – Jost, G. Bourque, Andrighetto.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -