- Reklama -

Chabot asi dohrál. Ukáže se na Slovensku?

- Reklama -

Fanshop týmu
Obránce Ottawy Thomas Chabot je vinou zlomeniny prstu na noze mimo hru. Informaci jako první zveřejnil reportér Bruce Garrioch.
Podle vyjádření hlavního kouče Marca Crawforda není jasné, zda si dvaadvacetiletý Kanaďan v této sezóně za Senators ještě zahraje. Měl by být ale připraven reprezentovat na květnovém mistrovství světa v Bratislavě a Košicích.

Chabot je osmým nejproduktivnějším bekem NHL, když si v 62 utkáních aktuálního ročníku připsal 49 bodů za 13 gólů a 36 asistencí.
Senátoři dokázali z posledních deseti duelů vyhrát jen jeden a připravili se o byť pouze matematickou možnost zahrát si v play-off.
Titulní foto: Icon Sportswire



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -