- Reklama -

Gaudreau jako černá ovce? Není to tak, ozvalo se z klubu

- Reklama -

Generální manažer Flames Brad Treliving se postavil do role zastánce hvězdného křídelníka Johnnyho Gaudreaua, který se v rámci tréninkového kempu pohyboval v samostatné skupině. Objevily se zvěsti, že je to z disciplinárních důvodů.
„To rozdělení na ledě nesouvisí s jeho kondičkou a ani nebylo dílem disciplinárního rozhodnutí…Chtěl bych tohle rád rozporovat,“ cituje Trevilinga Wes Gilbertson z mediálního domu Postmedia.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

Gaudreau bruslil v pondělí v menší skupince devíti hráčů, přičemž hlavní kouč Geoff Ward k rozdělení uvedl, že bylo výsledkem „okolností z minulého týdne“.
Generální manažer naopak Gaudreaovu hru ocenil a popřel, že by 26letý forvard vstoupil do tréninkového kempu se zanedbanou kondičkou.

„Johnny Gaudreau nikdy nevypadal lépe,“ řekl podle Jermaina Franklina ze stanice TSN. „Zasednout si na jednoho hocha je totálně nefér…moje slova nemohou vyjádřit to, jak poctivě Johnny k tréninku přistupuje.“

Rodák z New Jersey zaznamenal v této sezóně prudký propad produktivity, přesto by měl v nadcházející sérii proti Winnipegu patřit k oporám mužstva. Předkolo začíná 1. srpna.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -