- Reklama -

Jágr má profil na seznamce

- Reklama -

Už to bude nějaký ten pátek, co je český hokejista Jaromír Jágr bez angažmá. Dostává sice nabídky z nižší zámořské soutěže ECHL, Kontinentální hokejové ligy nebo dokonce Severního Irska, ovšem slavná osmašedesátka, stále ještě netuší, kam její další kroky budou mířit.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Po ukončení spolupráce s Floridou se Jágr stal nechráněným volným hráčem a může podepsat smlouvu s jakýmkoliv týmem. Prioritou pro legendárního útočníka zůstává setrvání v National Hockey League.
Muselo by se ale jednat o organizaci, která by projevila opravdový zájem. „Mé rozhodování určuje především vážný zájem ze strany klubu. Čím větší by byl, tím větší je šance, že dostanu lepší roli,“ nechal se Jágr slyšet po rozlučkové exhibici Martina Havláta v Brně.
Žádná taková nabídka dosud nepřišla. Najít východisko z podobně patové situace se zdá hodně složité. S velkou mírou nadsázky přistoupili k řešení Jágrovy situace experti na NHL v televizní stanici NBC, kteří mu založili profil na seznamce Tinder.
„Bože, proč toho Jágra ještě nikdo nepodepsal? Už si ho někdo vezměte,“ žádají rádoby vtipálkové z NBC. Ale kdo ví, možná, že druhý nejproduktivnější hráč v historii NHL a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu už brzy padne někomu do oka.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -