- Reklama -

KovalSuck! Vzpurný Rus se vrátil do pekla

- Reklama -

Fanshop týmu
Fanoušci New Jersey se v úterním duelu s Los Angeles dočkali. Po dlouhé době mohli útočníkovi Ilju Kovalčukovi konečně vyjádřit, co si myslí o jeho někdejším úprku.
Příznivci Devils pokřikovali na pětatřicetiletého rodáka z ruského Tveru „Kovalsuck“ a při hráčově kontaktu s pukem hlasitě bučeli.


Pro Kovalčuka se jednalo o první návrat do Prudential Center od roku 2013, kdy šokoval hokejový svět a odešel hrát do KHL. Neslavným únikem přerušil s Ďábly rekordní 15letý kontrakt na 100 miliónů.
Po několika letech v Petrohradu podepsal olympijský vítěz z Koreje loni v červenci novou smlouvu s Kings, se kterými chce zabojovat o svůj první Stanley Cup. Po 43 odehraných kláních má na svém kontě 26 bodů za 11 gólů a 15 asistencí.
Kovalčukovi se podařilo v New Jersey skórovat:



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -