- Reklama -

Kuchyňský horor může stát Raska několik měsíců

- Reklama -

Victor Rask se do kempu Caroliny jen tak nezapojí.
Pětadvacetiletý útočník podstoupil zákrok na čtvrtém a pátém prstu pravé ruky poté, co si je pořezal během přípravy jídla. Kvůli nešťastnému incidentu pravděpodobně nestihne ani úvod sezóny.


Obleč se do barev svého týmu! Největší výběr COOL zboží ZDE


„Nebude to (návrat na led) rychlá záležitost, potrvá to určitě několik měsíců,“ řekl hlavní kouč Rod Brind’Amour Michaelu Smithovi z portálu Hurricanes.com.
Přesný rozsah Raskova zranění není znám, Chip Alexander z deníku The News Observer však s odvoláním na Brind’Amoura tvrdí, že si hráč poškodil šlachy.
Místo nápravy minulého nepovedeného ročníku, v němž Rask s 31 body zaznamenal kariérní minimum, tak hokejistu čeká kuriózní marodka.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Robin Lehner a jeho šokující přiznání: Mám bipolární poruchu

Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -