- Reklama -

Nepřípustné, soptil Julien po ztrátě s posledním týmem ligy

- Reklama -

Hlavní kouč Habs Claude Julien byl po ostudné prohře Montrealu s Detroitem na svůj tým pořádně nazzlobený. Canadiens v úterý podlehli Red Wings 3:4, když přišli ve třetím dějství o vedení 3:1.
„Vypadá to, že nedokážeme odehrát dobré klání plných 60 minut,“ řekl Julien v pozápasovém interview s novináři. „Je to frustrující a nepřípustné. Pokud chceme vítězit, musíme hrát vyrovnaně 60 minut. A v tom jsme selhali.“
„Pokud bychom drželi tempo z prvních dvou třetin, vyhrajeme,“ pokračoval 59letý Kanaďan.
Fanda NHL
Na porážce kanadského mančaftu se podílel především Andreas Athanasiou, jenž byl se dvěma brankami vyhlášen první hvězdou.
Rudá křídla, která zažívají jednu z nejhorších sezón v dějinách ligy, tak dokázali skolit Montreal ve všech čtyřech vzájemných kláních v tomto ročníku.
„Očividně si nevěříme,“ dodal Julien. „Koukáme na to, jak soupeř bruslí, místo toho abychom byli aktivními. Z určitých hráčů musíme dostat více.“
Canadiens jsou nyní s 20 zbývajícími zápasy deset bodů od pozice play-off a v tabulce se před nimi nachází dalších pět týmů pod čarou dělící úspěšné celky od těch neúspěšných.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -