- Reklama -

Ovečkin přijal pozvání na sushi

- Reklama -

V rámci benefiční akce pořádané asociací ASHA (American Special Hockey Association) hostil tým Washington Capitals ve svém tréninkovém centru v Arlingtonu více než šedesát dětí a jejich rodičů.
Během akce, kdy se fanoušci na ledě potkávali s hráči, oslovila útočníka Capitals Alexandra Ovečkina desetiletá Ann Schaabová, trpící Downovým syndromem a pozvala hvězdu Washingtonu na sushi.
Ovečkin pozvání přijal a rozhodl se věnovat mladé fanynce a jejím rodičům po část odpoledne před přípravným zápasem s Carolinou.
Součástí společného programu byla mimo jiné i prohlídka tréninkového areálu a návštěva šatny týmu, kde si Ann vyzkoušela Ovečkinovu přilbu a s dětskou upřímností na kameru sdělila, že jde cítit jako jeho hlava.
Poté Ovečkin odvezl Ann s rodiči na poslední přípravné utkání Washingtonu před startem nové sezóny NHL. Ve Verizon Centru zdravila Ann jednotlivé hráče při vstupu na plochu a zdá se, že domácímu celku i Ovečkinovi přinesla štěstí, protože Capitols porazili Carolinu 5:2 a ruský útočník se na této výhře podílel gólem ve 30. minutě, kdy zvyšoval stav na 4:1.
V dresu Hurricanes se prosadil také Jiří Tlustý, který při přesilovce ve 22. minutě snižoval na 1:2 gólem do odkryté brány a další bod si připsal ve 43. minutě utkání za asistenci, na jejímž konci byl John-Michael Liles, který výsledek zkorigoval na konečných 5:2.
Foto/Photo by: Monumental Network

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -