- Reklama -

Ovečkinovo simulování je k nesnesení, šílel Getzlaf

- Reklama -

Jeden z nejlepších hráčů NHL znevažuje hru. Alespoň podle vyjádření Ryana Getzlafa, kterému po nedělním zápase Anaheimu s Washingtonem doslova ruply nervy. Ducks prohráli 3:5, přičemž Alex Ovečkin dvakrát skóroval, připsal si dvě asistence a také pro svůj tým získal dvě přesilovky. A právě posledně zmíněné Ovečkinovy „zásluhy“ kapitána Anaheimu doslova rozpálily.
„Netušil jsem, že dnes bude předvádět stejné zas..né divadélko, jakým se doposud prezentoval,“  citoval Getzlafova peprná slova portál Orange County Register. „Omlouvám se za svůj slovník, ale jeho chování je trapné. Je to skvělý hráč, umí skórovat a tvořit hru, ale tím ostatním se jen ztrapňuje,“ dodal Getzlaf, který není zdaleka prvním hráčem, jemuž nejsou Ovečkinovy pády po chuti.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


V říjnu dokázala ruská star rozpálit do ruda montrealského obránce P.K. Subbana, který jen nevěřícně zíral, za jaký zákrok si to má jít sednout na trestnou lavici. Manýry moskevského rodáka se staly zejména v Kanadě jedním z hlavních sportovních témat.

Getzlafovy výroky poutají v zámoří pozornost ještě z jednoho důvodu. A nutno podotknout, že pro anaheimského útočníka nepříliš lichotivého. V prosinci loňského roku se stal terčem posměchu za přifilmovaný pád právě současný nehlasitější kritik Ovečkinovy hry. V utkání proti Torontu bylo jeho číslo oceněno dvouminutovým trestem za simulování.

NHL vytáhla do boje proti filmování již minulý rok, když zvýšila finanční postihy pro opakované provinilce. V současnosti jim hrozí pokuta až ve výši 5 000 dolarů.
AKTUALIZACE:
Netrvalo dlouho a k celému nedělnímu incidentu se vyjádřil i Alex Ovečkin. Fanouškům sdělil, že pády si nepřikrášluje, a Getzlafa osočil ze závisti.

- Reklama -


Titulní foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -