- Reklama -

Peter Forsberg se opřel do Duchena. Neberu si to osobně, reaguje útočník Avs

- Reklama -

Útočník Colorada Avalanche Matt Duchene musel snést tvrdou kritiku od legendárního Petera Forsberga. Klubové legendě se pranic nelíbí, že kanadský útočník žádal výměnu do jiného klubu před touto sezónou.
„Pochybuji, že by měl hrát. Dejte ho do hletiště. Pokud bych měl hrát s hráčem o kterém vím, že za tým nechce nastupovat. Nechce naskočit na led a blokovat střely vlastní hlavou. Je velmi těžké mít takového hráče v týmu, přestože je velmi schopný a hraje nejlépe jak může. Raději bych hrál s někým o kom bych věděl, že tu chce být. Posadil bych ho na lavičku a vyměnil.“ říká člen hokejové síně slávy Forsberg.
„Viděl jsem to,“ reaguje 26letý útočník. „Nemyslím si, že to mělo být něco osobního. Máme spolu dobrý vztah. Takže to neberu nějak osobně. Myslím, že jenom komentoval situaci. Spousta věcí se může ztratit v překladu.“
„On byl tím, ke komu jsem vzhlížel jako malý kluk. Pořád k němu mám stejnou úctu a respekt.“ dodal Duchene.
Před pondělním zápasem byl o svůj názor na celou situaci požádán trenér Jared Bednar.
„Myslím si, že Matt je teď naším nejlepším hráčem. Prokazatelně byl nejlepší v minulém zápase, takže jsem rád jak celou situaci zvládáme. Líbí se mi jak k tomu přistupje. Je tu proto, aby hrál a jeho řada hraje opravdu dobře.“ sdělil svůj názor trenér Avalanche.
Forsberg říká, že mít takového hráče v mužstvu, vysává energii z celého týmu.
„Těžko to muže říct někdo, kdo je mimo kabinu. Víte co tím myslím?“ uzavřel Bednar.


Duchene a jeho první gól sezóny do sítě New York Rangers:

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -