- Reklama -

Puljujärvi má jasno. Chce pryč z Edmontonu

- Reklama -

Je nade vše jasné, že Jesse Puljujärvi touží po novém působišti.
21letý útočník sdělil Oilers, že by chtěl být vytrejdován a rozjet svou nadějně začínající kariéru někde jinde. Informaci přinesl insider stanice TSN Darren Dreger.

Edmonton má být této možnosti otevřen, rád by ale za talentovaného Fina náhradu v podobě forvarda do třetí lajny.
„Pokud nebude vyměněn, bude hrát v příští sezóně v Evropě,“ potvrdil zvěsti hráčův agent Markus Lehto. Ten k situaci dodal, že o jeho klienta má zájem i jeden klub KHL.


Puljujärvi na sebe prvně upoutal během juniorského mistrovství světa 2016, kdy pomohl Finsku skvělým výkonem ke zlatým medailím. V témže roce byl draftován ze čtvrtého místa Olejáři, aby posléze potvrdil své nadějné vyhlídky 17 góly a 37 body nasbíranými ve 139 zápasech NHL.
Pravý křídelník je aktuálně pod tříletou nováčkovskou smlouvu, která vyprší 1. července. Oilers mají čas do pondělí, aby mu předložili kvalifikační nabídku a udrželi si na něj práva. Puljujärvi však dal jasně najevo, že pokud nebude vytrejdován, nepřijme ji.
Foto: Oonanur / Wikipedia Commons

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -