- Reklama -

Rangers chtějí loupit v ruské pokladnici

- Reklama -

Fanda NHL
Rangers pokoukávají po talentovaném útočníkovi Sergeji Šumakovovi. Ten se minulý rok upsal lukrativním tříletým kontraktem bohatému ruskému klubu CSKA Moskva, z něhož by nyní rád nabral směr zámoří.
Pětadvacetiletý rodák z Čeljabinsku se v mužstvu nepohodl s trenérem Igorem Nikitinem a zvažuje předčasný odchod. Hráčův zástupce již požádal tým o výměnu, jež je ale z hlediska hodnoty smlouvy pro mnoho mančaftů těžko akceptovatelná.
Šumakov loni v KHL zaujal i „lakrosovým gólem“:


Jeden z nejlepších forvardů Kontinentální hokejové ligy proto koketuje s myšlenkou angažmá v NHL. A podle Michaela Zislise z deníku Sport-Express se o něj vážně zajímají newyorští Jezdci. Ti s ním však nemohou do doby, kdy bude ukončena současná dohoda s CSKA, podniknout žádné další kroky.
Z TÁBORA RANGERS: Osm miliónů pro Ryana Spoonera
Šumakov odehrál v uplynulém ročníku 47 zápasů se ziskem 40 bodů (17+23) a spolu s Maximem Šalunovem a Kirillem Kaprizovem patřil do tria nejproduktivnějších hráčů týmu.

Rangers nečeká lehká práce, jelikož CSKA preferuje Šumakovovo setrvání v Rusku. Pokud ale uspějí, rozšíří mladý křídelník tamní početnou ruskou diasporu – v New Yorku již působí Vladislav Naměstnikov, Pavel Bučnevič či Alexandar Georgiev.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -