- Reklama -

Rivalita nikdy nespí. Kesler si píchl do Johansena i během offseason

- Reklama -

Fanda NHL
Když se Ducks a Predators loni setkali ve finále Západní konference, viděli jsme vznik tvrdé rivality mezi Ryanem Keslerem a Ryanem Johansenem. Hráči si od té doby začali vyměňovat peprná slovíčka a dokonce se pustili i do zajímavé bitky (video ZDE).
„Prostě mě štve. Nevím, co se děje v jeho hlavě. Jeho rodina a přátelé se dívají, jak hraje. Nechápu, jak někdo může fandit hráči, jako je on,“ prohlásil Johansen na Keslerovu adresu během play-off 2017.
Jejich soupeření však nespí ani mimo sezónu. Minimálně útočník Ducks podle všeho nikdy neodpočívá.
„Jak ti jde letní příprava? Chceš mě potkat v ulicích ještě před tím, než skočíme na led?“ neodpustil si Kesler zábavnou provokaci na svém twitterovém účtu.
 Z TÁBORA DUCKS: Big one! Gibson se upsal Anaheimu gigantickou smlouvou


Co vedlo mnohými fanoušky nenáviděného Kačera k tomuto šťouchnutí uprostřed léta nevíme, zápasy mezi Nashvillem a Anaheimem budou mít ale očividně náboj i příští ročník. Jejich první střetnutí je na programu 8. listopadu.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -